Proiecte

Raptronic

Cursuri dedicate privind managementul calitatii (specialisti si auditori) Brasov (program finantare PHARE 2004)

AJOFM-Suceava, (Agentia Judeteana pentru Ocuparea Fortei de Munca)

Cursuri de auditori de mediu, in cadrul programului de reconversie profesionala si plasare a fortei de munca a persoanelor disponibilizate din Ministerul Apararii Nationale (program finantat de Banca Mondiala)

CORA Romania Hypermarche

Cursuri dedicate privind managementul sigurantei alimentare si principii HACCP (program finantare Phare 2006)

Petroconsult

Cursuri dedicate privind sistemul de management al mediului si al sanatatii si securitati in munca (program finantare POSDRU 2007-2013, Axa prioritara 3" Cresterea adaptabilitatii lucratorilor si a intreprinderilor")

Kubo Ice Cream Company

Cursuri dedicate privind sistemul de management al sigurantei alimentare (program finantare POSDRU 2007-2013)

Romano Cher – Casa Romilor

formarea meseriașilor romi în domenii precum Marketing, Management, Relatii Publice, Formare de formatori, Administrarea afacerilor și Tehnologia Informatiei și Comunicarii.

Trancom Danmar

Cursuri dedicate conducatorilor auto si personalului administrativ in domeniul transportului de medicamente conform Ghidului de bune practici de distributie (GDP)

Dnata Catering

Cursuri dedicate personalului responsabil cu protectia mediului si gestiunea deseurilor, raportari de mediu catre autoritati

TAROM S.A.

Curs dedicat de Auditori in domeniul calitatii cu participarea pilotilor si stuardezelor de pe aeronave

Romprest Servicii S.A.

Cursuri dedicate de Auditori si Manageri de mediu cu participarea echipei de la departamentul de mediu si achizitii din cadrul companiei

Prospectiuni S.A.

Cursuri dedicate de Comunicare si negociere

Modalitatea de predare interactiva, alternarea teoriei cu aplicatiile practice in mod eficient. La sfarsitul cursului plus valoarea dobandita peste limita asteptarilor – meritul lectorilor. Am fost foarte multumit de acest curs, iar lectorii sunt profesionisti. As vrea sa mai fac si alte cursuri referitoare la siguranta alimentelor.

Participant curs “Auditori siguranta alimentelor”

Seriozitatea si promptitudinea serviciilor oferite de FLOYD AD&C ne-au convins de faptul ca aceasta societate dispune de experienta, managementul si baza materiala necesare desfasurarii activitatii de formare profesionala, fapt ce ne determina sa o recomandam drept o societate profesionista in domeniul sau de activitate, dar si un partener de incredere.

Ing. Maria Hant PETROCONSULT S.R.L.

Alocati mai mult timp pentru aceste cursuri (n. auditori de mediu). Sunt multe de invatat, dar timpul este insufiecient. Foarte buna prezentarea. Interactivitate. Cursul a fost un permanent dialog intre lector si cursanti.

Participant curs “Auditori de mediu”

Modul in care cunostintele anterioare in domeniu (managementul mediului) mi-au fost structurate si organizate conform cu cerintele standardelor internationale. Cursul a fost interactiv, lucrul acesta ajutand foarte mult in intelegerea problemelor de mediu.

Paricipant curs “Manager de mediu”

Sincer mi-a placut foarte mult acest curs (n. Agent de vanzari, Iasi), deoarece s-a pornit de la zero, de la crearea unei firme pana la vanzarea de produse/servicii. Astfel, am inteles conceptele discutate pe durata cursului.

Nicusor-Aurel ENACHE, septembrie 2011

M-a uimit folosirea perfecta a limbii romane, abordarea personala a anumitor enunturi, de lege si caracterul exhaustiv al transmiterii informatiilor catre cursanti....Ana Petcu merita felicitari. Cursul este mult prea amplu ca sa fie acoperite toate aspectele in totalitate.

Participant curs “Auditor intern pentru controlul exporturilor de produse si tehnologii militare cu dubla utilizare”

Doresc sa felicit personal lectorul cursului (curs “Auditor intern pentru controlul exporturilor de produse si tehnologii militare cu dubla utilizare”) pentru eficacitatea de care a dat dovada pe durata sustinerii acestui curs de formare.

Bogdan MAGUREANU, PRO OPTICA S.A.

Multumesc pentru sprijinul acordat de catre echipa FLOYD pe parcursul cursului, realizarea proiectelor, respectiv sustinerea examenului. Rezultatele sunt si meritul vostru (al echipei suport) si al lectorilor. Cu multumiri,

Asztalos Botond Zoltan, QOP Manager MOL ROMANIA PP

A fost o placere sa lucrez cu dumneavoastra. Va multumesc pentru profesionalism.

Claudiu Tanase Losan Romania

Continuati in acest mod. Este minunat!

Participant curs Manageri OHSAS, Ploiesti

Va multumesc pentru seriozitatea si profesionalismul dumneavoastra in desfasurarea CURSURILOR. Cu deosebita sitima pentru intregul colectiv

Zimbran Adrian, SOCIETATEA DE SEMNALIZARI SI AUTOMATIZARI FEROVIARE

Va multumesc pentru colaborare si sansa de a participa la cursurile de formare profesionala organizate de FLOYD AD&C, speram ca pe viitor sa participam si la alte cursuri, seminarii si confe

Lupulescu Cosmin INSTALATII, REVIZII PENTRU MINERIT S.A.

CONTACT

Contactează-ne acum

FLOYD ADVERTISING DESIGN & CONSULTING S.R.L.

Telefon

Adresa

Bd. Mihail Kogalniceanu nr. 8, Et. 3, Ap. 9, Sector 5, Bucuresti
Sau completeaza formularul de contact de mai jos si revenim la tine in cel mai scurt timp.