HACCP – Notiuni introductive

Certificare

Certificat de absolvire / de participare ISO ACADEMY sau Confirmare de participare

Durata

16 ore

Descriere

Este primul din cele 4 programe de initiere in domeniul analizei de risc specifice industriei alimentare:
HACCP_01 Notiuni introductive
HACCP_02 Programe Preliminare
HACCP_03 Programe Preliminare operationale
HACCP_04 Planul HACCP

Teme abordate

  • Istoric HACCP
  • Standarde aplicabile in domeniu
  • Pasii / etapele de implementare a cerintelor CODEX ALIMENTARIUS
  • Principiile HACCP

Cui se adreseaza?

Membri ai Echipei HACCP / Siguranta Alimentelor din cadrul companiilor ce opereaza in domeniul industriei alimentare sau domenii conexe din lantul alimentar

Competente obtinute

Conditii

Angajat in industria alimentara sau domenii conexe parte a lantului alimentar

Certificare

Certificat de absolvire / de participare ISO ACADEMY sau Confirmare de participare

Mod de organizare

In sala

Pret:

290lei

Sumar curs

Certificare

CONTACT

Nu esti sigur ce curs ti se potriveste? Contacteaza-ne

FLOYD ADVERTISING DESIGN & CONSULTING S.R.L.

Telefon

Adresa

Bd. Mihail Kogalniceanu nr. 8, Et. 3, Ap. 9, Sector 5, Bucuresti

Ești cursant?

Ești companie?