Auditor siguranta alimentelor

Certificare

Certificat, recunoscut de Ministerul Muncii si Protectiei Sociale Cu conditia absolvirii programului de formare

Durata

60 ore (20 ore pregatire teoretica si 40 ore pregatire practica)

Descriere

Programul de formare auditori de mediu are ca obiectiv general: perfectionarea pentru efectuarea auditurilor de mediu conform cerintelor standardelor internationale: SR EN ISO 22000:2018 Sisteme de management siguranta alimentului. Cerinte; SR EN ISO 19011:2018, SR EN ISO/IEC 17021, ISO/TS 22003 si standardului ocupational (in vigoare)

Teme abordate

Principii, proceduri si tehnici de audit care sa permita auditorului sa le aplice pe cele corespunzatoare diferitelor audituri si sa se asigure ca auditurile sunt desfasurate intr-o maniera consecventa si sistematica.

Sisteme de management si documente de referinta care sa permita auditorului sa inteleaga domeniul auditului si sa aplice criteriile de audit.

Situatii organizationale care sa permita auditorilor sa inteleaga contextul operational al organizatiei.

Legile, reglementarile si alte cerinte relevante care permit auditorului sa cunoasca cerintele care se aplica organizatiei auditate si sa lucreze in limitele acestor cerinte.

Tehnici si metode in domeniul sigurantei alimentului: pentru a permite auditorului sa examineze sistemele de management al sigurantei alimentului si sa genereze constatarile si concluziile corespunzatoare auditului.

Procese si produse, inclusiv servicii: pentru a permite auditorului sa inteleaga contextul tehnologic in care se efectueaza auditul.

Cui se adreseaza?

Membri ai Echipei HACCP / Siguranta Alimentelor din cadrul companiilor ce opereaza in domeniul industriei alimentare sau domenii conexe din lantul alimentar

Competente obtinute

Conditii

Absolvent de invatamant superior in domeniul industriei alimentare sau domenii conexe (biologie, chimie, tehnologie alimentara, etc) cu diploma de licenta

Certificare

Certificat, recunoscut de Ministerul Muncii si Protectiei Sociale Cu conditia absolvirii programului de formare

Mod de organizare

Sala de curs si/sau On-line

Pret:

1,290lei

Sumar curs

Certificare

CONTACT

Nu esti sigur ce curs ti se potriveste? Contacteaza-ne

FLOYD ADVERTISING DESIGN & CONSULTING S.R.L.

Telefon

Adresa

Bd. Mihail Kogalniceanu nr. 8, Et. 3, Ap. 9, Sector 5, Bucuresti

Ești cursant?

Ești companie?